پیغام خطا

• Strict warning: Non-static method cmfcCalendarV1::factory() should not be called statically در cmfcCalendarV1::factory() (خط 15 در /hard2/serve/sites/all/modules/calendar_systems/calendar/calendar.class.inc.php).

شورای هماهنگی دانشگاه‌ها و صنایع استان اصفهان با هدف تعیین سیاست‌های راهبردی و برنامه‌ریزی برای توسعه و گسترش همکاری‌های دانشگاه‌ها و صنایع در استان اصفهان تشکیل شده است. آیین‌نامه‌ی شورای هماهنگی دانشگاه‌ها و صنایع استان اصفهان در شورای مرکزی امور دانشگاهیان استانداری اصفهان بررسی و تصویب شده و به تایید استاندار محترم نیز رسیده است.

آیین‌نامه‌ی شورای هماهنگی دانشگاه‌ها و صنایع استان اصفهان  (pdf.)

اداره فناوری و ارتباط با صنعت - دانشگاه صنعتی اصفهان

دفتر ارتباط با صنعت و جامعه - دانشگاه اصفهان